Grus - Premium Blend 100ml

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

U Briševu, mjestu pokraj Zadra, u njegovom povijesno najznačajnijem dijelu Grusi, nalaze se maslinici iz kojih dobivamo premium blend extra djevičansko maslinovo ulje Grus.

To je mikrolokacija koju karakterizira specifičan povišen položaj smješten između mitske planine Velebit i mora, gdje neprestano strujanje zraka osigurava zdravlje stabla i ploda maslina, stvarajući pritom idealne prirodne uvjete za proizvodnju ulja najviše vrijednosti i kakvoće.

Grus maslinovo ulje blend je nekoliko pomno odabranih sorata u sklopu našeg maslinika. Plod beremo ručno i odmah prerađujemo hladnim postupkom extrakcije u nadziranim uvijetima.

Boja je intezivna zelena s nijansama zlatne, a miris svježe pokošene trave s notama aromatičnog bilja pruža ugodu i otkriva profinjen okus koji Grus pruža.

Okus punog tjela,savršeno usklađene gorčine i pikantnosti ne dominira već oplemenjuje. Preporučamo ga koristiti u većini jela mediteranske kuhinje. Plemenitost ulja Grus doći će do punog izražaja ako ga kušate s kruhom ili mladim sirom.

Tip:

Premium Blend | Ekstra djevičansko maslinovo ulje

Veličina:

250 ml

Zemlja podrijetla:

Hrvatska

Stavlja na tržište

Natura Zara d.o.o.

Autohtoni proizvodi & Visoka kvaliteta

”Nemoguće je Razumijeti Vlastitu Tradiciju Ako Ju Ne Povežeš s Ostalima.”

UPIT ZA PROIZVOD