Your address will show here +12 34 56 78
Autohtoni Proizvodi & Visoka Kvaliteta

  • Text Hover

Natura Zara d.o.o. je tvrtka osnovana u Zadru 2017. godine s ciljem zastupanja autohtonih hrvatskih proizvoda, izvorne kvalitete na domaćem i inozemnom tržištu. Kako u našoj obitelji postoji duga tradicija bavljenja pčelarstvom i proizvodnjom pčeljinjih proizvoda upravo su med i ostali proizvodi na bazi meda zauzeli značajno mjesto u našoj ponudi.

 

Hrvatsko, ali i europsko tržište preplavljeno je raznim patvorinama meda i uvoznim medovima iz dalekoistočnih zemalja tako da je naš cilj ponuditi tržištu isključivo domaći,provjereni proizvod kako bi kupci bili sigurni u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost proizvoda koji je toliko bitan u zdravoj prehrani. Ujedno u našoj ponudi bitno su mjesto zauzele izvorne hrvatske rakije i likeri, i to preko 20 vrsta, od raznog bilja i voća prikupljenog u ekološki čistim područijma i pretočenim u boce po tradicionalnim hrvatskim recepturama. U našoj trgovini može se pronaći velik izbor vrhunskih hrvatskih vina kao i niz delicija kao što su dragocijeni tartufi, maslinovo ulje te đemovi od tolike cijenjene gospođe smokve.

 

Svjesni činjenice da je ekološka proizvodnja i vraćanje tradicionalnog načina života u našu svakodnevnicu jako bitna odlučni smo u tome da u našoj ponudi

predstavljamo uvjetno rečeno “mala obiteljska gospodarstva” koja se sa svojim kvalitetom sve više nameću na tržištu koje vapi za pravim proizvodom.

 

U novije vrijeme na tržištu su se bitno pozicionirali i HRVATSKI OTOČNI PROIZVOĐAČI što nas iznimno veseli jer su hrvatski otoci ekološke oaze i idealne za proizvodnju koja je toliko potrebna. U ponudi imamo vrhunsku kozmetiku proizvedenu na bazi maslinovog ulja, pčeljinjeg voska i naravno ručno ubranog samoniklog bilja na ekološki čistim otočnim prostorima.

 

Iz svega navedenog proizvodi koje zastupamo s ponosom se mogu nazvati orginalni hrvatski suveniri i kao takvi su najbolji ambasador lijepe naše domovine, stoga ukoliko imate dvojbu oko izbora pravog, orginalnog poklona za Vaše goste, poslovne partnere obratite nam se s povjerenjem.

  • Text Hover